Arhiv za kategorijo ‘Erotika’

Dvojna mera erotike

nedelja, 31. maj 2009 @ 20:33

Hugh Hefner, oče Playboya, je Karisso and Kristino Shannon izbral za svoji novi ljubljenki, potem ko ga je zapustila Holly Madison. Poglejte, s čim sta ga prepričali.

Karissa and Kristina 1

Karissa and Kristina 1

Karissa and Kristina 2

Karissa and Kristina 2

Karissa and Kristina 3

Karissa and Kristina 3

Karissa and Kristina 4

Karissa and Kristina 4

Karissa and Kristina 5

Karissa and Kristina 5

Vagina ali penis?

torek, 28. april 2009 @ 08:27

Kaj je bolje imeti med nogami, ali vagino, po domače, luliko, ali penis, po domače, luleka. Oba imata svoje prednosti in svoje minuse. Če imaš penis, lahko salutiraš in nanj obesiš brisačo. Če imaš vagino, pa se ti ni treba obremenjevati s prehitro eksplozijo in lahko v njej čez mejo prešvercaš celo zavojček kokaina. Pa vendar, vagine lahko blefirajo, penisi pa ne morejo. Če penis ne otrdi, ni akcije. Če je vagina frigidna, pa se lahko vseeno zmoči na drugačen način in zaigra vse potrebno. Penis lahko med seksom odpove, vagina praktično ne more. No ja, razen če gre za maraton ali pa za prevelikega obiskovalca. Imajo pa penisi pred vaginami vseeno eno veliko prednost, ki se ji reče menstruacija. To pa je res samo domena vagin. Njihov glavni minus. No ja, vsaj z vidika ženske, ki nenehno tarna zaradi teh rdečih dni. Po drugi strani pa vsi, ki se rodimo, prilezemo prav skozi vagino. Prav vagina nam pomeni okno v svet. Potem so tu še razne frizure, kjer vagine spet zmagajo. Penis je ponavadi v gozdu, vagine pa na pričeske polagajo vedno več pozornosti. Ene so take, druge drugačne. Penis je penis. Četudi se uredi, je še vedno penis, saj v bistvu ureja le okolico in ne samega sebe. Okej, penis ima tudi jajca, toda kdo je rekel, da je to prednost. Jajca so na sliki smešna, penis pa prav tako. Vagina je na sliki lepša. Pa četudi bi se jo sredi noči ustrašil, če bi me prišla strašiti na dveh nogah. In vagina ima čarobni gumbek, ki jo spravi v ekstazo. In ja, vagine imajo ženske, penise pa moški. Me res zanima kaj bi se zgodilo, če bi bilo obratno. Če bi vsi moški za en sam dan imeli vagine, ženske pa penise. Bi jih hoteli spet menjati nazaj v prvotno stanje?

Kaj je torej bolje imeti med nogami? Vagino ali penis? Vi mi povejte, jaz vem samo to, da sta oba najbolj srečna kot sta skupaj.